ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Σε απόθεμα
SKU
20000430
Από 2,50 €
Διεύθυνση αποστολής Υπολογισμός κόστους αποστολής.
Περιγραφή

Το Καστορέλαιο ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο, είναι ένα είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Η απόχρωσή του είναι υποκίτρινη και είναι σχεδόν άοσμο.

Επικοινωνία

Το Καστορέλαιο ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο, είναι ένα είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Η απόχρωσή του είναι υποκίτρινη και είναι σχεδόν άοσμο.

Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σαπουνιών, φαρμακευτικών ειδών καθώς και καλλυντικών. Βοηθάει στην τριχόπτωση και είναι ιδανικό για την πύκνωση φρυδιών και βλεφαρίδων.

Επίσης χρησιμοποιείται σαν ενυδατικό – αντιρυτιδικό λάδι, καθώς βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, διαπερνώντας τις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

0
Rating:
0% of 100
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ